Enter your keyword

Возен ред – Поаѓање

ВОЗНИОТ РЕД Е ОД ИНФОРМАТИВЕН КАРАКТЕР.
Транскоп го задржува правото за промена на возниот ред заради виша сила,  како што се природни неприлики, неприлики во патната инфраструктура, блокирани патишта итн.
Време на поаѓање од Битола
Место на пристигнувањеПрекуПоаѓање (ден)ПревозникИнфо
05:00 СКОПЈЕ Прилеп, Велес секојдневноповеќе
 • 05:00 СКОПЈЕ Д.Хисар, Кичево, Гостивар, ТетовоПон, Вто, Чет, Петповеќе
 • 05:45 СКОПЈЕ Прилеп, Велес секојдневно повеќе
 • 06:00 ВИЕНА Скопје, Грац Недела Еуро Бус
  06:30 СКОПЈЕ Прилеп, Велессекојдневно Повеќе
 • 06:30 СТРУГА Ресен, Охридсекојдневно Повеќе
 • 07:30 СКОПЈЕ Прилеп, Велес секојдневно Повеќе
 • 07:30 ВИЕНА Скопје, ГрацНедела Тони Травел
  07:50 КОЧАНИ Прилеп, Велес, Штип секојдневно Галеб
  08:30 од Скопје СОФИЈА Кумановосекојдневно
  09:00 СКОПЈЕ Прилеп, Велес секојдневно Повеќе
 • 09:00КИЧЕВОсекојдневноМетро Транс
  09:00СТРУГАОхридсекојдневноПовеќе
 • 09:30 ОХРИД Ресен секојдневно Галеб
  10:00 КИЧЕВО Демир Хисар секојдневно Делфина Турс
  10:30 ОХРИД Ресен секојдневно Галеб
  10:30 БУЧИН / секојдневно Роз Руб Транс
  10:30 ОХРИД Ресен секојдневно АвтоАтом
  11:00 СКОПЈЕ Прилеп, Велес секојдневно Повеќе
 • 11:00 СКОПЈЕ Д.Хисар, Кичево, Гостивар, Тетовосамо во Недела и државни празнициповеќе
 • 11:50 СКОПЈЕ Прилеп, Велес секојдневно Галеб
  13:00СКОПЈЕ Прилеп, Велес Пон, Вто, Сре, Чет, Пет Повеќе
 • 13:15КИЧЕВОсекојдневноМетро Транс
  13:15ОХРИДРесенсекојдневноПовеќе
 • 14:00 БУЧИН / секојдневно Роз Руб Транс
  14:15 СТРУМИЦА Кавадарци секојдневно Струмица Експрес
  14:30 СКОПЈЕ Прилеп, Велес секојдневно Повеќе
 • 14:30 МАК. БРОД/ секојдневноМетро Транс
  15:00 ОХРИД Ресен секојдневно Повеќе
 • 15:00 ГЕВГЕЛИЈА Прилеп, Кавадарци, Неготино секојдневно Транс Балкан
  15:00 КОЧАНИ Прилеп, Велес, Штип секојдневно Авто Атом
  15:50 РЕСЕН / секојдневно
  16:00 КИЧЕВО Демир Хисар секојдневно Делфина Турс
  16:00 ОХРИД Ресен секојдневно Галеб
  16:30 СКОПЈЕ Прилеп, Велес секојдневно Повеќе
 • 16:50КИЧЕВОсекојдневноМетро Транс
  17:00 БУЧИН /секојдневно Роз Руб Транс
  17:15 РЕСЕН / секојдневно
  17:25 БЕЛГРАД Скопје секојдневно Галеб
  18:00 ВИЕНА /Сабота Еуро Бус
  18:45 ОХРИД Ресен секојдневно Галеб
  18:45 РЕСЕН / секојдневно
  19:00 СКОПЈЕ Прилеп, Велессекојдневно Повеќе
 • 19:30 ВИЕНА Скопје, ГрацСабота Тони Травел
  19:30ОХРИДРесенсекојдневноГалеб
  23:30
  ВИЕНА / Сабота Виена Травел

  189801total visits,61visits today