Enter your keyword

ВОЗЕН РЕД - ПРИСТИГНУВАЊЕ

ВОЗНИОТ РЕД Е ОД ИНФОРМАТИВЕН КАРАКТЕР.
Пристигнувањето во автобуската станица Битола може да отстапува од прикажаната сатница заради виша сила,  како што се природни неприлики, неприлики во патната инфраструктура, блокирани патишта итн.
ПРИСТИГНУВА ВО БИТОЛАОД (ГРАД)ПРЕКУПРИСТИГНУВАЊЕ (ДЕН)ПРЕВОЗНИКИНФО
00:30СОФИЈАСкопјесекојдневноТРАНСКОПповеќе
 • 05:45РЕСЕНсекојдневноТРАНСКОП
  06:30РЕСЕНсекојдневноТРАНСКОП
  07:10РЕСЕНсекојдневноТРАНСКОП
  07:15СКОПЈЕВелессекојдневноТРАНСКОПповеќе

 • 07:35КИЧЕВОсекојдневноМЕТРО ТРАНС
  07:40ОХРИДРесенсекојдневноГАЛЕБ
  08:06МАК.БРОДсекојдневно освен НеделаМЕТРО ТРАНС
  08:08КАВАДАРЦИПрилеп01.07-31.08. секојдневноСАМ ВЕЛ
  08:15КАВАДАРЦИПрилепод 01.09. до 30.06. Пон, Вто, Сре, Чет, ПетКАМ СМАРК
  08:45КИЧЕВОД.ХисарсекојдневноДЕЛФИНА Т.
  08:45РЕСЕНсекојдневноТРАНСКОП
  08:50ГЕВГЕЛИЈАКавадарцисекојдневно освен НеделаТРАНСБАЛКАН
  09:15БЕЛГРАДСкопјесекојдневноГАЛЕБ
  09:39КРУШЕВОПон, Вто, Сре, Чет, ПетЃОКО ТРАНС
  09:50ОХРИДРесенсекојдневноГАЛЕБ
  10:00СТРУМИЦАКавадарцисекојдневноСТРУМИЦА Е.
  10:35КОЧАНИВелессекојдневноАВТО АТОМ
  12:05СТРУГАОхридсекојдневноТРАНСКОПповеќе
 • 12:25КИЧЕВОсекојдневноМЕТРО ТРАНС
  12:40СКОПЈЕВелессекојдневноТРАНСКОПповеќе
 • 14:05СТРУГАОхридсекојдневноТРАНСКОПповеќе
 • 14:45СКОПЈЕВелессекојдневноТРАНСКОПповеќе
 • 14:50ОХРИДРесенсекојдневноГАЛЕБ
  15:00ОХРИДРесенсекојдневноАВТО АТОМ
  15:40КАВАДАРЦИПрилепод 01.09. до 30.06. ПетокКАМ СМАРК
  15:45КИЧЕВОД.ХисарсекојдневноДЕЛФИНА Т.
  15:45КРУШЕВОсекојдневноЃОКО ТРАНС
  15:55СКОПЈЕВелессекојдневноТРАНСКОПповеќе
 • 16:35КИЧЕВОсекојдневноМЕТРО ТРАНС
  17:10ОХРИДРесенсекојдневноГАЛЕБ
  17:10КАВАДАРЦИПрилепод 01.09. до 30.06. НЕДЕЛАКАМ СМАРК
  17:15СКОПЈЕВелессекојдневноТРАНСКОПповеќе
 • 18:13ОХРИДРесенсекојдневноТРАНСКОПповеќе
 • 18:30СКОПЈЕВелессекојдневноТРАНСКОПповеќе
 • 18:40КОЧАНИВелессекојдневноГАЛЕБ
  18:45СКОПЈЕВелессекојдневноТРАНСКОПповеќе
 • 19:25СКОПЈЕВелессекојдневноГАЛЕБ
  19:43СКОПЈЕТетовосекојдневноТРАНСКОПповеќе
 • 19:43ОХРИДРесенсекојдневноТРАНСКОПповеќе
 • 20:07ОХРИДРесен01.07-31.08. секојдневноСАМ ВЕЛ
  20:25СКОПЈЕВелессекојдневноТРАНСКОПповеќе
 • 22:30СКОПЈЕВелессекојдневноТРАНСКОПповеќе
 • 21348total visits,6visits today