Enter your keyword

Битола-Прилеп-Скопје 05:00 ………Битола-Кичево-Тетово-Скопје 05:00 (Пон, Вто, Чет, Пет)………Битола-Прилеп-Скопје 05:45 ………Битола-Прилеп-Скопје 06:30………Битола-Охрид-Сртуга 06:30………Битола-Прилеп-Скопје 07:30………Скопје-Софија 08:30………Битола-Прилеп-Скопје 09:00………Битола-Прилеп-Скопје 11:00………Битола-Кичево-Тетово-Скопје 11:00 (само во Недела и Државни празници)………Битола-Прилеп-Скопје 13:00………Битола-Прилеп-Скопје 14:30……… Битола-Охрид 15:00………Битола-Ресен 15:45………Битола-Прилеп-Скопје 16:30………Битола-Ресен 17:15………Битола-Прилеп-Скопје 19:00

ИЗВЕСТУВАЊЕ

По повод манифестацијата “Пиво Фест – Прилеп“ која се одржува во периодот од 12.07.2018 до 15.07.2018 година, се известуваат сите патници, дека има попуст на автобуските билети на релација Битола-Прилеп со поаѓање од Битола во 19.00 часот, во периодот од 12.07.2018 до 15.07.2018 година, односно автобускиот билет во еден правец ќе изнесува 90 денари, додека во двата правци 160 денари.

Воедно, се известуваат патниците кои ќе патуваат со повратни билети благовремено и по можност веднаш по пристигнувањето на автобуската станица во Прилеп да извршат резервација на билетот за враќање, како би имале место за седење на враќање.

Со почит,
Ваш Транскоп

Зошто ние

Затоа што имаме долгогодишно искуство во превоз на патници, како во Републиката, така и надвор од неа. За тоа гарантираат илјадниците задоволни патници.

Нашата мисија

што е тоа што не' води напред

десетици илјади задоволни патници и стотици илјади извозени километри не прават да се чуствуваме добро и да продолжиме да се развиваме, според потребите на нашите клиенти.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

296417total visits,196visits today